Punta Barrina

Ruta de la Punta Barrina 1017 m.

 Itinerari 2

Tipus de descoberta: Excursió per conèixer un cim de la contrada La Punta Barrina de 1017 mts. Pasem per sota la Foradada i el Mas del Cisterer.

Lloc: Mont-ral  ( Alt Camp)

 Situació: Serra de Prades.

Equip necessari: Cantimplora amb aigua. La roba ha de ser adequada al temps; no hem de passar fred ni tampoc calor.

 Època recomanable: És una excursió per fer en qualsevol època.

Temps estimat: Del refugi de Mont-ral fins la Punta Barrina una hora i mitja, desprès pesarem pel Mas del Cisterer fins tornar Mont-ral un altra hora i mitja de camí

Dificultat: L'excursió es fàcil, comença a 888 mts. Mont-ral i en suau pujada fins la Foradada per continuar fins el cim amb una bona vista del serrat, baixarem fins el Mas del Cisterer per retornar seguint amb les marques del GR-7 a Mont-ral

Documentació (cartografia i llibres): "Baix Camp, Mapa comarcal de Catalunya - 08", publicat per l'Institut Cartogràfic de Catalunya, Escala 1:50.000 " / Mapa Excursionista "Muntanyes de Prades", Escala 1:30.000 publicat pel Centre de lectura de Reus / Guia "Les Muntanyes de Prades" de Rafael Ferré Masip, publicat pel Centre de Lectura de Reus.

Informacions d'interès: Les muntanyes de Prades ofereixen moltes excursions i assentaments que mereixen ser visitats. Pobles com Capafonts, Farena, Mont-ral, Prades... o indrets singulars com el pont de Goi, la Foradada, els cingles de Ciurana, la font del Bassi, les gorges del riu Brugent... És molt aconsellable dedicar-hi unes quantes excursions!

Preu : El preu de l'Activitat amb esmorzar (entrepà ) i dinar inclòs al Refugi Musté Recasens de Mont-ral es de 20 € per persona.