Cova de la Moneda

Cova de la Moneda

Itinerari 3

Tipus de descoberta: Excursió per descobrir les meravelles del món subterrani ( cova de la Moneda )

 Lloc: Mont-ral  ( Alt Camp)

Situació: Serra de Prades.

Equip necessari: Cantimplora amb aigua, casc, llanterna. La roba ha de ser adequada per embrutar-nos; cal portar un recanvi.

Època recomanable: És una excursió per fer en qualsevol època.

Temps estimat: Del refugi als avencs de Mont-ral una hora, desprès ens endinsarem en la foscor per veure les galeries, sales i formes de dins la terra.

Dificultat: L'excursió fins als avencs amb el circuit  i el retorn al refugi Musté Recasens de Mont-ral és fàcil, però la visita als avencs ens portarà una experiència especial.

 Documentació (cartografia i llibres): "Baix Camp, Mapa comarcal de Catalunya - 08", publicat per l'Institut Cartogràfic de Catalunya, Escala 1:50.000 " / Mapa Excursionista "Muntanyes de Prades", Escala 1:30.000 publicat pel Centre de lectura de Reus / Guia "Les Muntanyes de Prades" de Rafael Ferré Masip, publicat pel Centre de Lectura de Reus.

Informacions d'interès: Les muntanyes de Prades ofereixen moltes excursions i assentaments que mereixen ser visitats. Pobles com Capafonts, Farena, Mont-ral, Prades... o indrets singulars com el pont de Goi, la Foradada, els cingles de Ciurana, la font del Bassi, les gorges del riu Brugent... És molt aconsellable dedicar-hi unes quantes excursions!

 Preu : El preu de l'Activitat amb el dinar inclòs al Refugi Musté Recasens de Mont-ral es de 15 € per persona.